Overslaan en naar de inhoud gaan

Mindful Moonwalk

groep mensen in het donker op het strand tijdens de moonwalk

Magical mindful moonwalk met Buencamino en Ilse Desutter van FLOAD

Moonwalk met Buencamino!

Op 27 december 2023 namen enkele van onze klanten deel aan een unieke ervaring, en beleefden een Moonwalk met Buencamino en wandelcoach Ilse Desutter van Fload! 

Mindful Moonwalk: een magische ervaring onder de volle maan

Volle maan heeft een krachtige invloed op ons. Slaap je soms slecht of droom je intens? Volle maan kan onze emoties versterken en onze creativiteit stimuleren. Hoe kun je deze energie gebruiken om je goed te voelen en je dromen waar te maken?

Ga mee op een Mindful Moonwalk en ontdek het zelf! Een wandeling bij volle maan is een unieke belevenis. Je zintuigen worden scherper, je hoofd wordt rustiger en je hart gaat open. Je kunt je verbinden met de natuur, met jezelf en met je plannen voor de toekomst. De kracht van de volle maan, zorgt voor de extra sprankel.

We nemen je mee op een inspirerende tocht over het strand van Nieuwpoort, waar we je tips en oefeningen geven om Mindful te wandelen, te ademen en te groeien. Na afloop genieten we samen van een warme thee en krijg je een recept voor een heerlijke nachtrust en een frisse start.