Overslaan en naar de inhoud gaan

Testimonials

Testimonials

Buencamino staat voor mij gelijk aan een winkel die kwaliteit in zijn gamma heeft, niet zomaar verkoopt om de centen, maar om mensen te helpen. Geen vraag is teveel, je voelt je altijd welkom.

De waarden, openheid, menselijkheid, schouder aan schouder de beste oplossing zoeken voor een klant, (ook als dat leidt tot een niet verkoop), eerlijkheid, respect, zijn uniek.

Joeri H.

Buencamino staat voor mij als een winkel waar je wel gekomen bent, die alles in het werk stelt om de klanten te bedienen met de producten die nodig zijn voor hun activiteit en behoeften en jullie doen er alles aan om de klanten goed te informeren! Ik kom graag bij jullie langs omdat jullie ook een goede band scheppen met de klanten, en dit is zeer belangrijk voor mij.

Marco B.

Un magasin de qualité, avec du matériel pour randonneurs, marcheurs de haut niveau (prix variables) suivant vos besoins... 🚶‍♂️🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️🚶‍♂️🚶‍♀️ et surtout des vendeurs expérimentés et de très bons conseils. Une très belle rencontre et de très belles personnes. Merci beaucoup. Je conseille.👍👍👍.

Françoise C.

Top service bij Buencamino!! Heel professionele begeleiding en geen moeite is te veel voor het vinden van de perfecte wandelschoenen, ook als je moeilijke voeten hebt. Een extra reden om naar Nieuwpoort te gaan!

Suzie S.

Hartelijke ontvangst! Supervriendelijk, deskundig en professioneel. In mijn nieuwe outfit liep ik op wolkjes ( dankzij mijn fantastische stapschoenen) deze prachtige winkel uit..Bart, you made my day!....Buencamino is een echte aanrader!

Christel H.

Top service bij Buencamino! Bart geeft met veel passie alle uitleg die nodig is om de beste aankoop te doen. We stappen met enkele vriendinnen de GR5 tot Nice en kregen uitgebreid tips over het voorkomen van bleinen.

Annelies C.

De winkel waar je zeer goed begeleid wordt om de juiste wandelschoenen te kopen. Zeer vriendelijk, veel keuze, mooie, gezellige winkel. Heel blij met mijn nieuwe wandelschoenen. Wij komen zeker terug.

Katrien V.

Wandelend over de E9, het Europees kustpad, hier terechtgekomen vanwege een paar blaren en daarom op zoek naar andere schoenen. Zeer vriendelijk en goed geholpen aan nieuwe schoenen. De verkoper heeft veel kennis van zaken en nam alle tijd om te laten passen en een kop koffie aan te bieden. Goede hoop nu onze weg te kunnen vervolgen naar Calais.

Muriël B.

Zeker en vast een aan te raden winkel voor uw wandelschoenen (en ander wandel-/trekkingmateriaal) !!! Steeds al heel goed geholpen geweest bij Buencamino. Altijd heel erg vriendelijke ontvangst en deskundig én persoonlijk advies, zodat u de best passende schoenen kunt kopen. De verkoopster die me hielp was supervriendelijk en weet waarover ze praat. De uitbater is zelf ook een gepassioneerd wandelaar én wandelcoach, dus ervaringsdeskundige, niet zomaar een verkoper ;-) Het is een plezier om daar te gaan! Men neemt er de tijd voor u en u gaat er steeds stralend terug buiten! Bedankt Buencamino!!!

W.W.

Heerlijk om hier wandelschoenen te kopen. De verkoopsadviseur heeft me enorm goed geholpen. Ze doet een uitgebreide screening van mijn voeten en geeft advies op maat. Met veel geduld en ontzettend veel kennis van zaken wordt de juiste schoen gezocht. Pas als ik 100% tevreden ben, mag ik een keuze maken. Heel veel bijgeleerd over wandelschoenen, hoe ze te dragen, hoe veters te rijgen voor optimaal draagcomfort. Wat een expertise! Écht een aanrader!

Nele DPR

De fantastische op maat service, ze nemen de tijd, laten je meerdere merken passen volgens de vorm en type van je voet.🥾🦶

Jomapix

Bedankt voor de super ontvangst en de zeer uitgebreide en nuttige uitleg. Kreeg de schoenen, het rokje en het tshirtje aangeboden die perfect bij mij passen. Bedankt en mij zie je nog terug. Het is de detour waard...

Helen M.

Een fantastische service. Steeds goede raad om de beste stap en wandelschoen voor je voeten te vinden 👍👍👍

Patrick D.

Vorige week wandelschoenen gekocht, ik werd daar vriendelijk ontvangen met een tasje koffie. Nadat mijn voeten werden gemeten kreeg ik de kans meerdere paren te passen. Na de goede raad van Bart kocht ik mijn wandelschoenen een maat groter dan wat ik gewoon ben. Gisteren en vandaag samen meer dan 60 km gestapt en dit zonder blaren of pijn aan de voeten, bedankt Bart

Agnes V.

Beste, in augustus ben ik in jullie winkel geweest en mijn plannen verteld. Wat was het leuk om met je te praten en de nodige info en tips te krijgen. Eind september zijn mijn vriendin en ik goed aan gekomen aan de bron van de Semois. We hebben onze tocht, de GR129, voor ons was dat 633 km, uitgestapt op 1 maand tijd. Bedankt voor de super goeie sokken, bedankt voor de hele nuttige tips en steun 😉

Christel P.

Geholpen door Bart zelf. Aardige man met een aangename manier van verkopen. Dhr heeft verstand van zijn vak en doet dit zichtbaar met een liefde en passie. Mooie wandelschoenen gekocht. Bart, bedankt voor de goede service.

Olaf J.

De verkoopster was zeer goed op de hoogte van het aanbod. Ze nam de maat van mijn voeten en kwam 3 paar schoenen terug. Bij het eerste paar was het al ok. De 2 andere paren waren ook ok maar ik bleef bij het eerste. Ze zaten als gegoten. En wat ik heel belangrijk vind is dat er geen aandrang was of beïnvloeding. Er werd ruim de tijd genomen. Een dikke aanrader.

Ludo L.

Schitterende wandeshop. Vriendelijke bediening, maar vooral een degelijke service en advies. De winkel voor de wandelaar in de streek!

Frans V.

Heel vriendelijke uitbater, gepassioneerd door wandelen. Zeer behulpzaam en kan heel veel nuttige tips en ervaringen delen. Aanrader, zelfs als je niet van de nabije omgeving bent.

Peter V.

Mooie collecties, lichtgewicht producten om het wandelen comfortabeler te maken. Hiking, onderkleding, regenkleding, schoenen, rugzakken, voor elk wat wils.

Christoph B.