Overslaan en naar de inhoud gaan

Contact

Buencamino

Over ons

Van zondagswandelaar tot bergbeklimmer: bij wandelshop Buencamino in Nieuwpoort zit je goed voor kwalitatief materiaal voor elke unieke wandelaar. Wij luisteren naar je vraag en nemen de tijd voor een persoonlijke service. Dankzij onze liefde voor de wandelsport en uitgebreide technische kennis, reken je op een authentiek advies zodat je volledig ontspannen aan je volgende wandeltocht begint. Breng ons een bezoekje in onze sfeervolle winkel, en waan jezelf al onderweg. 
 

Wandelen: een heuse filosofie

Voor ons is wandelen méér dan een gezonde sport. Het is een passie en filosofie die wij maar al te graag uitdragen en uitstralen naar onze klanten. Naast de wandelshop, kan je bij ons terecht voor wandelcoaching. Als NLP-coach heeft zaakvoerder Bart veel inzicht in het begrijpen en doorbreken van belemmerende denkpatronen. Omdat er bij wandelen geen sprake is van oogcontact, is er geen directe confrontatie nodig en kan de verbinding groeien. Interesse in een wandelreis? We wandelen op regelmatige basis met een mooie groep van maximaal 15 mensen een tocht richting Santiago De Compostella. We genieten samen van de reis, in plaats van de bestemming. Want wij geloven rotsvast in de kracht van wandelen. Ben je er de volgende keer ook bij?

 

Smovey walking

Naast traditionele wandelingen, kan je bij ons terecht voor smovey walking. Tijdens deze wandeling van 1 uur en 15 minuten, train je je bovenlichaam via de diagonaaltechniek. Aan de hand van verschillende zwaaibewegingen activeer je 97% van alle spieren waardoor je bindweefsel verstevigt en je stofwisseling versnelt. Daarnaast is het ook gewoon leuk om samen van de buitenlucht te genieten!